Ako ovládať Beyblade: 6 krokov (s obrázkami)

Obsah:

Ako ovládať Beyblade: 6 krokov (s obrázkami)
Ako ovládať Beyblade: 6 krokov (s obrázkami)
Anonim

V šou Beyblade môžu lopatkári ovládať svoje Beyblades iba svojimi myšlienkami. Pre tých, ktorí chcú tento druh kontroly znova vytvoriť v reálnom svete, je tu IR Spin Control Beyblades. Tieto Beyblades používajú infračervené senzory, ktoré vám umožňujú ovládať pohyb Beyblade pomocou špeciálneho ručného ovládača.

Kroky

Metóda 1 z 2: Príprava Beyblade

Ovládajte svoj Beyblade Krok 1
Ovládajte svoj Beyblade Krok 1

Krok 1. Kúpte si ovládanie otáčok Beyblade

Úplný názov modelu, ktorý potrebujete, je IR Spin Control Beyblade Extreme Top System (XTS) od Hasbro. Na výber je deväť rôznych Beyblades zo série IR Spin Control.

Ovládajte svoj Beyblade Krok 2
Ovládajte svoj Beyblade Krok 2

Krok 2. Vložte batérie do ovládača

Ako je uvedené na škatuli, samotný Beyblade je dodávaný s batériami, ale ovládač nie. Budete potrebovať dve batérie AAA a malý krížový skrutkovač.

  • Odskrutkujte skrutky na držadle ovládača pomocou skrutkovača.
  • Vložte batérie a potom zaskrutkujte späť skrutky. Nenaskrutkujte ich príliš pevne, pretože kovové skrutky môžu odstrániť plastové závity.
Ovládajte svoj Beyblade Krok 3
Ovládajte svoj Beyblade Krok 3

Krok 3. Zosúlaďte frekvencie Beyblade a ovládača

Na Beyblade je vypínač a na ovládači. Tieto určujú frekvencie, na ktorých pracujú, a musia sa zhodovať, preto prepnite Beyblade a ovládač buď do prvej alebo druhej polohy.

Metóda 2 z 2: Ovládanie Beyblade

Ovládajte svoj Beyblade Krok 4
Ovládajte svoj Beyblade Krok 4

Krok 1. Roztočte Beyblade

Pripojte Beyblade k ovládaču. Beyblade by mal ľahko zapadnúť na svoje miesto na pravej strane ovládača. Potom vložte ripcord na miesto a nechajte ho roztrhnúť!

Ovládajte svoj Beyblade Krok 5
Ovládajte svoj Beyblade Krok 5

Krok 2. Beyblade ovládajte pomocou tlačidiel na ovládači

Ľavé a pravé tlačidlo mení smer, akým sa Beyblade otáča. Pravé horné tlačidlo umožňuje rýchle zvýšenie rýchlosti. Ľavé horné tlačidlo aktivuje špeciálny pohyb Beyblade, ktorý sa líši v závislosti od toho, ktorý model ste si vybrali.

Ovládajte svoj Beyblade Krok 6
Ovládajte svoj Beyblade Krok 6

Krok 3. Ovládajte ho, kým sa nevyčerpá IR napájanie

V hornej časti ovládača je rad svetiel, ktoré indikujú, koľko času na ovládanie vám zostáva, kým budete musieť Beyblade ošetriť. Nacvičte si ovládanie svojho Beyblade, kým s ním nebudete mať páku, a potom choďte von a bojujte!

Tipy

  • Skúste bojovať s niekým iným pomocou IR Spin Control Beyblade. Boj s bežným Beybladeom prinesie neférovú výhodu. Nielenže budete mať väčšiu kontrolu nad svojim Beyblade, IR Spin Control Beyblades sú väčšie a ťažšie ako bežné Beyblades.
  • Ak ovládač a Beyblade nefungujú správne, skúste stlačiť tlačidlo reset na ovládači.

Odporúča: